Vår målsättning är att kunna erbjuda korta väntetider, personligt bemötande och professionellt evidensbaserat omhändertagande.

Vi erbjuder utredning och omhändertagande av öron- näs- och halssjukdomar samt yrsel och balansrubbningar. Via vår logoped kan vi även erbjuda omhändertagande och behandling av röstproblem och sväljningssvårigheter.

Medlemmar i

Svensk Förening för Otorhinolaryngologi & Huvud-halskirurgi

Medlemmar i

Svenskt Rhinologiskt Sällskap

Medlemmar i

Svensk Neuro-Otologisk Förening

Specialistläkare

Våra läkare är alla specialister inom öron-, näs- och halssjukdomar och huvud- och halskirurgi med många års erfarenhet av utredning och behandling av problem inom huvud- halsområdet. Samtliga är medlemmar av specialistläkarföreningar såsom; Svensk Förening för Otorhinolaryngologi & Huvud- halskirurgi, Svenskt Rhinologiskt Sällskap samt Svensk Neruo- Otologisk Förening. Vi lägger stor vikt vid att arbeta enligt evidens och beprövad erfarenhet och flera av våra läkare bedriver aktiv forskning och kvalitetsutveckling.

Logoped

Vår legitimerade logoped har under sina snart 40 år som logoped tillägnat sig en gedigen och bred erfarenhet inom de flesta logopediska områden. Specialområden inom logopedi innefattar röststörningar hos barn och vuxna, sväljsvårigheter hos vuxna samt tal- och munmotoriska svårigheter hos barn och vuxna. Inom dessa områden erbjuder vi kvalitativa bedömningar och evidensbaserade behandlingsinsatser.

Korta väntetider

Vårt mål är att erbjuda en snabb kontakt och ett professionellt omhändertagande.

Vi har korta väntetider, svarar snabbt på meddelanden och erbjuder en god kontinuitet i vården. Öron Näsa Hals Specialisterna erbjuder tider både dag- och kvällstid på vardagar.

Vi vänder oss i första hand till privatbetalande patienter och dig med privat sjukvårdsförsäkring.

Varmt välkomen till oss på Öron Näsa Hals Specialisterna i Borås!

Vi som arbetar på mottagningen

Dr Ellen Lindell

Dr Ellen Lindell

Specialistläkare Öron- Näs- och Halssjukdomar

 Dr Erik Odhagen

Dr Erik Odhagen

Specialistläkare Öron- Näs- och Halssjukdomar

Dr Bengt Nilsson Helger

Dr Bengt Nilsson Helger

Specialistläkare Öron- Näs- och Halssjukdomar

Anna Ekblom

Anna Ekblom

Legitimerad Logoped